Home » Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Wil je begeleiding bij je voedingsvraag, weet je niet goed wat je kunt verwachten van een dietist? We leggen het graag uit.
We plannen je eerste afspraak met de best passende diëtist dicht bij jou in de buurt met een specialiseerde dietist die aansluit bij jouw vraag. Aan de telefoon worden eerst je gegevens verzameld en je verzekering gecheckt, waardoor je eerste gesprek geen administratief gedoe wordt.

Tijdens een intakegesprek van ongeveer een uur bespreken we samen met jou je doelen, vragen en wensen en waar we er in jouw leven samen voor kunnen zorgen dat je voeding(spatroon) extra gaat bijdragen aan je gezondheid. Je krijgt meteen al tips mee en desgewenst ook een uitgewerkt advies op papier. Daar kun je mee aan de slag. Meestal plannen we een vervolgafspraak 2-4 weken na de intake.

De vervolggesprekken duren zo’n 20-30 minuten per keer. We bespreken hoe het is gegaan, ben je tegen vragen of problemen aangelopen? We helpen je met praktische tips en denken met je mee hoe iets anders of beter kan.
We overleggen met je hoeveel gesprekken nodig zijn en wat je verzekering vergoed. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wat je bereikt heb wil je natuurlijk graag vasthouden. Dit hoef je niet alleen te doen. Ook al ben je (klaar) met de begeleiding, we blijven je inspireren en coachen. Heb je nog vragen of gaat het even niet zoals gepland? Dan is in deze fase het contact met je diëtist heel fijn om zo terugval te voorkomen. Samen met je diëtist besluit je uiteindelijk wanneer je de begeleiding kunt afsluiten.

Heb je nog vragen of gaat het even niet zoals gepland?

Dan is in deze fase het contact met je diëtist heel fijn om zo terugval te voorkomen. Samen met je diëtist besluit je uiteindelijk wanneer je de begeleiding kunt afsluiten.