Home » PS food & lifestyle » Ervaringsverhalen » Ervaringsverhaal van Mariska

Ervaringsverhaal van Mariska

”Na 2 zwangerschappen in 2,5 jaar tijd was er veel gewicht blijven plakken. Ik ben in juni ‘20 bevallen van mijn jongste dochter en begin augustus was ik er klaar voor om de kilo’s kwijt te raken. Tijdens de zwangerschap had ik al veel gelezen over PowerSlim. Daarnaast kende ik ook een aantal mensen in mijn omgeving met een positief verhaal over PowerSlim. Zo ben ik gaan zoeken naar een coach in de buurt en kwam ik terecht bij Jeanine van Previtas.

De eerste afspraak was gemaakt en drie dagen later ben ik begonnen. Mijn doel was om 15 kg af te vallen. Ik maakte gebruik van het fantastische startpakket, hier zit alles in voor de eerste week en dit maakte het voor mij makkelijk en overzichtelijk en je kon zo alles proeven. Bijna alle producten vond ik ontzettend lekker en een hongergevoel heb ik geen moment gehad. Het is fijn dat je geholpen wordt met een hele gezonde leefstijl en het voelt daarom ook niet als een dieet.

Naast het PowerSlim programma ben ik ook 3x per week gaan sporten. De kilo’s vlogen eraf en ik bereikte mijn streefgewicht binnen 3 maanden. We gingen langzaam afbouwen naar de volgende fase. Echter voelde ik mij zo goed bij het volgen van PowerSlim dat ik mijn streefgewicht heb bijgesteld naar totaal -20 kg!

De begeleiding van Jeanine heb ik als heel fijn ervaren. Er was laagdrempelig contact en voor mij met mijn drukke gezin was het gewoon een leuk uitstapje om naar Jeanine te gaan!

Twijfel je nog? Niet doen. Zet de knop om en het gaat je lukken!”

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijken wij graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!